Čukotka soutěží

Čukotka soutěží

Anotace: Mé milence Milence

Sbírka: Převážně nevážně

Na Čukotce u lesíčka,
běží soutěž o prsíčka.
Jde jim hlavně o velikost,
mají je už zmrzlé na kost.
Porota už z jurty leze,
první cena už se veze.

Jenže tihle Čukoti,
to jsou pěkný kokoti-
-vyhrála prý Jelena!
Já si ale stejně myslím,
že má hezčí Milena!!!
Autor Sebastian Alex, 08.03.2006
Přečteno 593x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smíííích :-)

08.03.2006 02:38:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí