Obluda Zinkokliha

Obluda Zinkokliha

Anotace: :)

Já dnes měla smolný den,
Já zakopla jsem o kámen.
A co přišlo potom?

Hlavou já šla napřed, ale to byla závažná chyba,
neb hlava nejsou nohy, sama vpřed jít nemůže.
Tak tu ležím připadám si hloupě,
najde se někdo kdo mi z té patálie pomůže?

Dobře tedy
hlava velí:
„Nohy vstát !”

Jim se však nechce poslouchat,
vždyť oni si na zemi lebedí,
ať hlava se z toho třeba zbředí.

Tu hlava si vede svou
nechcete poslouchat?,,,,,trest na vás!
a vyšle bolest do všech stran,

Pravá noha v mžiku ,
chytá bolestivou koliku.

Tak to dopadá ,
když jeden chce něco
a druhý kde co!

Teď už noha v sádře odpočívá
a hlava už je spokojená
Má teď nohy kde chtěla je mít,
doktor říkal sedum dní na lůžku a klid.
Autor Kamuniak, 30.11.2004
Přečteno 615x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí