Padla na mne radost..

Padla na mne radost..

Anotace: ....

Padla na mne radost, nedělám si starost
Padla na mne radost, učinila smutku za dost
Padla na mne radost, rozjasnila tělo, duši
Padla na mne radost, pání té to ale sluší

Padla na mne radost, úsměv zdobí tvář
Padla na mne radost, nejsem žádný lhář
Padla na mne radost, cítím ji až na kost
Padla na mne radost, dělá mi to radost…
Autor Bean, 30.11.2004
Přečteno 850x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí