Rozum

Rozum

Anotace: To jsem byla naštvaná na to, že od určitýho věku vypadá blbě, když se kravíte.

Tak mě někdy napadnou
pěkný blbosti
že se až i stydím
do morku kosti.
Copak to je středoškolák
ve druhém ročníku,
Mám si radši cumlat palec
sedě na nočníku!
Ono se to řekne-
rozumně se chovej,
když je svět tak divnej,
cvokhaus hotovej!
Autor Monikáč, 01.12.2004
Přečteno 818x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí