Hubička

Hubička

Anotace: specielně napsaná pro PETRATD tohle je další píseň pro tebe,když se ti ta první tak líbila :)

Letěla hubička pro nezbedného Kubíčka
Kubíčku,Kubíčku ..chytneš tu hubičku?
Chytni ji, chytni,
nechytíš.. chytí jiný

Možná jiný Kubíček,
možná líný Honzíček
možná on se zvedne z pece,
ta hubička za to stojí přece

Nebuď jako Kubíček,
buď spíš jako Honzíček,
Honzíky já ráda mám
hubičku jim všem já dám.

Copak jsem to udělala
že já jsem to slibovala ?
Měla jsem těch hubiček
plný celý košíček

Co mi zbylo jen?
Prosbu poslat všem,
Prosím , prosím všechny vás
o pěknou hubičku
co si schovám v košíčku.
Autor Kamuniak, 01.12.2004
Přečteno 863x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí