O kočičce..

O kočičce..

Anotace: fuck nevim esli se hodí do čítanky :))

Čtyři tlapky ocásek
očka tmavě hnědá
vousky, malý čumáček
malý neposeda….

Skotačí a dovádí
hravě, dravě, měkkce
s klubíčkem si poradí
i s bačkorou lehce…

Miska s mlíčkem
kousky masa
náš lvíček je prostě klasa!

I když je dům plný lásky
občas máme z Mourka vrásky
je to šelma kočkovitá
a sousedům od naproti
sežral, malé morče „Brita“…

Také pejsek kamarádky
byl na Mourka příliš krátký…
no..a když už byly svátky
tak na česnek jsme ho dali
všichni jsme si pochutnali..

Ještě jedna nehoda….
byla to však náhoda!
od Nováků kočička..
nestačila uniknout
tak jí naše šelmička
stihla na půl přefiknout…

Raděj ani neříkám..
zmizel soused..kdoví kam..
přes ty všechny trampoty
máme Mourka rádi
však se přijďte podívat
milý kamarádi….
Autor Bean, 02.12.2004
Přečteno 969x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí