Včela Vlasta

Včela Vlasta

Anotace: fčely a chlast

Byla jednou včela Vlasta,
zjistila, že hodně chlastá.
Hodně chlastá medovinu,
kdopak na tom nese vinu?
Vinu nese včela vlasta.
A proč? Protože ji chlastá.
včera rozhodla se,že přestane pít,
dost už měla toho lítat a při tom blít.
Tak poradil jí otec Vlastimil,
starý známý znalec vín,
přestat pít, to jde hladce,
stačí jen vyhnout se flašce.
A tak nepije už medovinu,
slastně oddává se heroinu.
Takhle končí příběh včely
a vy běžte do ... ůlu :)
Autor Martynez, 13.03.2006
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to dobré ale chvílemi už unavující

13.04.2007 14:11:00 | whiolet

Je to vtipné a mě se to líbí-velmi! 100%

10.06.2006 18:32:00 | splintercell.new

:D nádherně úderné, klobouk dol ... úlu;)

13.03.2006 18:40:00 | GuliN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí