Netykavka

Netykavka

Anotace: To by člověk nevěřil,co ho napadne,když se sprchuje^__^

Ptala jsem se Oty,
jestli už zná noty.
Coby Otova odpověď
mi na držce přistál sleď.
Ptala jsem se tedy,
umí-li plést dredy.
Ota hlásku nevydal,
však sleď si to znovu dal.
Reaguji:"Ty jo,hele!
Mám tě poslat do postele?"
To jsem říkat neměla,
však jak bych asi věděla,
že se mu to nelíbí
a co vymění za ryby?
Naštvala jsem Otu,hocha,
vyslal po mě brutal hrocha!
Autor Monikáč, 02.12.2004
Přečteno 740x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí