Sbírka rýmovaček 5

Sbírka rýmovaček 5

Anotace: ...

Sbírka: Rýmovačky

Občanská povinnost

V obchodě jsem potkal Láďu
kradl zrovna čokoládu
je to ale parazit!
musel jsem ho nahlásit…

Klokan a kráva..

Sedí klokan na větvi
podřimuje, sladce spí
letí kolem kráva Milka
přišla na ní slabší chvilka
bachor čepec kniha slez
klokanovi za uši
přistál One Big kravinec

Úchylák

Šla Naninka do zelí
časně ráno v pondělí
čekal na ní Pepíček
v baloňáku hošíček..
Na Nánu se obnažil
ten si ale nadrobil!
Když to holka spatřila
Pepíčka znásilnila
Baloňák už nenosí
s Naninkou má děti tři!

Zamilovaná

ach lásko.. lásko..
miláčku můj
vem si prachy v šuplíku
a pro pivo upaluj
Autor Bean, 02.12.2004
Přečteno 1184x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Beru raděj lásku k pěnězům, ženský si zas vymyslí spoustu kravin...

10.06.2007 19:52:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí