Sbírka rýmovaček 6

Sbírka rýmovaček 6

Anotace: ...

Sbírka: Rýmovačky

V jednu chvilku danou
Já musel za Danou
Dělala mi daně..
Já zíral Daně na ně
zapomněl na daně…
Dana řekla naštvaně!
Pane, naschledanou!

Napadla mne myš Lenka
Že mi chybí mi Lenka
Snad to spraví pá Lenka
Pro chudáka ho Lenka
Proto beru sk Lenku
Nalévám pá Lenku
Navlékám podko Lenku
A myslím na a Lenku

Ahoj Ivo!
venku je mraz Ivo..
nepůjdeš na p Ivo?
ty jeden nád Ivo!
Je mi tak tkl Ivo..
že beru čt Ivo
a kašlu ti na p Ivo!

Eva hučí do Adama
Je sl Eva na svetříky!
Takové prý n Evi děla
Evi dentě by je chtěla
Obl Eva však na silnici
Adam Evě zkouší říci
je mi těžko, n Evo lně
Jen stř Evo, by jelo
Evičko dobrovolně…
Autor Bean, 03.12.2004
Přečteno 1107x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tytyty, jssssi, kkkkkokkkktavej jjjjjjjako jjjá.
Když to řeknu ale rychle, koktání je pryč!

10.06.2007 19:55:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí