Sbírka rýmovaček 7

Sbírka rýmovaček 7

Anotace: ...

Sbírka: Rýmovačky

Jede Jeník Jilemnicí
jeho Jarka jejkuje
ježiš jede jako jelen
jízda jeho je jak jed

Hanka hrozně hašteří
hubovala Honzovi
huš hovado hovězí
hlučí hlasem hromovým

Právě párty probíhá
Petka Pepu pošťuchuje
proč pitomec protivná
po Pavle pořád pokukuje

Syberius se snad sťal…
skvělou sklenkou skvostnou
se smíchem se skároval
starou slastnou skotskou
Autor Bean, 04.12.2004
Přečteno 1259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hormonální hybrid homosexuál Horáček hladil hubici
hasičské hadice hýžděmi. Hinduista Hirsch hypnotizoval
hodonínský horyzont. Hurá, hydrometeoryty. Halucinace.

Nenechal ses hypnotizovat tímhletím?

10.06.2007 19:57:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí