Barborka

Barborka

Anotace: nebude

Je,je,jeje co se děje
Barborka se na nás směje
tátu ven jsme vyhnaly
Barborku hledá,je zoufalý.

Třešeň,nebo zlatý déšť,
bez nich domů nemůžeš.
My chcem přece,aby zas
krásně kvetla ve sváteční čas.

Přišel večer schvácený
místo,aby větvičku,přinesl nám opičku.
Autor takova, 04.12.2004
Přečteno 725x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí