taxipsi

taxipsi

Anotace: veška a klíště

šel si takle pejsek travou
v kožíšku nes vešku hravou
když ho štípla,hned se ohnal
zubama jí trochu prohnal

zasmála a schovala se
a tak hafan čmuchá v lese
mršku nechá na příště
ted dá pozor na klíště

jednou vám ho jedno kouslo
tůze sálo,rychle stloustlo
schované až na ocásku
vyznávalo vešce lásku
Autor poeta, 05.12.2004
Přečteno 676x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí