Sbírka rýmovaček 8

Sbírka rýmovaček 8

Anotace: ...

Sbírka: Rýmovačky

Loučení

Ruka mává na pozdrav
aby lásku pozdravila..
kolem projel náklaďák
už jen jedna ruka zbyla..

Na houbách

Nádhera, krááása
úžasný, super
vždyť je to hovno!
ty jeden hňupe…

Zaspal jsem

Cestou dolů po schodech
uháním a chytám dech
do práce už nemusím
ležím…mám pár zlomenin

V parku

Loztomilý pejsek
tu máš kousek dobloty..
svině jedna vzteklá!
roztrhl mi kalhoty!
Autor Bean, 05.12.2004
Přečteno 1152x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Jó, co život dal a sňal.

10.06.2007 19:58:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí