Kachna

Kachna

Anotace: ......o kachně novinářské:-)......

Jednoho dne z večera
jdu po cestě domů.
Vtom jsem zahlíd kačera
ležel ve stínu stromů.

Rychle jsem k němu přiskočil,
bude co na pánvičku!
Když tu ke mě otočil
svojí malou hlavičku.

Hej člověče,nech mě být
snad by jsi mě nechtěl jíst?
No tak přestań,nech mě žít!
Vždyt´já umím psát a číst!

Tuze jsem se podivil
kde se to v něm bere.
Zpátky pod strom ho položil,
a řekl:To mě žere!

Víš,povídá mi ten pták
bud´rád,žes mě pustil.
Mě zničit nejde jenom tak,
když mě někdo vypustil.

Nejsem totiž milý hochu,
řečí jako bičem práská.
Obyčejná ani trochu.
Já jsem kachna novinářská!
Autor Marvel13, 27.03.2006
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tadyta už se mi tak nelíbí, ten vzduchoplavec je lepší :-)

27.03.2006 22:12:00 | Miléne Marguerite

Pchjo... :-))

27.03.2006 22:12:00 | Buližník

Ještě že neměl ptačí chřipku!

27.03.2006 21:44:00 | Pavel Kučera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí