Neš´tastný vzduchplavec

Neš´tastný vzduchplavec

Anotace: ......o tom,co může způsobit jeden malý omyl(a neb můj další úlet na poli básnickém:-))........

Do módního saónu
spadl mužík v balónu.
Ženský koukaj,co se děje,
hrůzou se jim účes chvěje.

Už sem spěchá z ulice
oddíl místní milice.
Velitel se zlostí klepe
a už vzduchoplavce tepe.

Chcete,bych pokutu dal?
Kde jste se tu sakra vzal?
Mluvte,žádný vytáčky
dámám padaj natáčky!

Mužík se jen tiše krčí
až do něj velitel strčí:
No copak si mám mysleti,
když sem někdo přiletí?

Já jsem prosím bez viny
za to může motýlek.
Skutečně,jsem nevinný
ukradl mi ventilek!

Velitel však nevěří
zlým zrakem si ho měří.
Tak povíte mi konečně
co se stalo skutečně?

Už chci vidět nějaký důkaz
že jste vážně bez viny.
A dejte mi pilotní průkaz
když děláte blbiny!

Mužík jenom smutně kouká
jako by měl v hlavě brouka.
Pak se praští do hlavy:
Ne,mě už lhát nebaví.

Můžou za to povidla,
co nalil jsem do kormidla.
Chtěl jsem tam dát vazelínu
vzal jsem ale pikslu jinů!!
Autor Marvel13, 27.03.2006
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

zajímavá myšlenka.. :-)

30.03.2006 13:35:00 | Ayla

líbí

To je úžasný! :-)))

27.03.2006 22:07:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí