Sadařina

Sadařina

Anotace: Neni to o šlechtění ovocných stromů. snad se Vám bude líbit :o)

Náš vladař
je skvělý sadař.
Důvody má k tomu pádné
sado-maso tady vládne.
Má také nesčetné neřesti
nejvíc se vyžívá v bolesti.
Prostředky má k tomu vhodné
tuhle píchne, tady bodne.
Má dlouhý bič a kruté důtky,
vy musíte stát bez pohnutky.
On sám je vychrtlý chudinka,
v osmnácti kojí ho maminka.
Až jednou královna řekla: „Už dost!
V království zlomil jsi snad každou kost.
Musím ti oznámit převratnou novinu:
Zítra bereš si bohatou dominu.
Mlátit bude tě od rána do noci.
Ty budeš plakat a volat po pomoci.“
Domina zkrotila našeho krále,
jeho křik se rozléhá po katedrále.
A Vy nečiňte jiným co sami nechcete,
mějte se rádi a šťastní budete.
Autor Ondřej, 30.03.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyby si dal trošku větší důraz na ovoce, tak by to byla teprve ta správná Sadařina

31.12.2006 14:45:00 | Sízr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí