Sbírka rýmovaček

Sbírka rýmovaček

Anotace: věnováno Janu Střelenému

Sbírka: Rýmovačky

Vosa

Jedna lesní vosa
píchla mě do nosa
teď mám chobot jako zvon
indického slona klon
škoda že mě bestie
nebodnula do pyje

Páteční siesta

Utichl vítr, utichly ptáci
utichla veřejná doprava
Střelec jde z hospůdky
močí a zvrací
humusák, prasák, ožrala!

Děti…

Děti si krásně hrají
pořád se na něco ptají
dovádějí, skotačí…
na to mi nervy nestačí…

Hladová bestie

znám nenasytnou potvoru
prapodivný chutě má
když koukám ji do otvoru
zle se mi vždy udělá
schlamstla boty, láhev z plastu
starej chleba, zubní pastu
papíry a hadry,
kousek ztvrdlý sádry
hrozně smrdí, nejspíš hnije..
jako nic se tváří…
jen počkej ty bestie
až přijedou popeláři..
Autor Bean, 09.12.2004
Přečteno 997x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K poslední rýmovačce: Myslel jsi zrovna Critters?

10.06.2007 20:02:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí