ÖMV

ÖMV

Anotace: i takové věci se dějí... no fakt... reakce na rýmovačky od Beana... Bíne to je pro tebe... :)))

Tlačím auto po silnici,
natankovat ke stanici.

Bolestí už křičím auuu,
odbočuju k ÖMV.

Konečně jsem před stojanem
pro mé auto dobrý pramen.

Strkám pistol do nádrže,
ta tam nějak nechce držet.

Náhle slyším divné zvuky,
jak se blíží od opuky.

Tráva lítá, cosi vrčí,
koukám na zem, co to frčí.

Nebudete věřit, jak moc jsem se lek,
kolem totiž frčí, motorovej šnek.

Ztuhle stojím, tupě vejrám,
jak to zašláp, hodil šmejra.

Mnu si oči, to jsem blázen,
přitom cintám benzín na zem.

Mrknul na mě, nabral trochu,
šlápnul na to a byl v prachu...
Autor tuleby, 09.12.2004
Přečteno 733x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

někde ti moc to zrýmování nesedí.
Ale jinak jsem se zasmál :D ;)

14.09.2007 23:21:00 | anti-HERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí