Sbírka rýmovaček 11

Sbírka rýmovaček 11

Anotace: ...

Sbírka: Rýmovačky

Rovnoběžka
Napadla mne, během dneška
rovno rovno, rovnoběžka
rovně leží, rovně sedí
rovně žije, rovně hledí
snad zůstane rovná
až svět lidí pozná…

Kruh
Udělal jsem kruh,
jen tak z prosté nostalgie..
uzavřel jsem do něj
co mé srdce bolí
a moji krev pije
závist, hloupost, nevěru
samotu, smutek, pověru
nacpal jsem ho jak se dá!
jenom láska se štěstím
tady pro nás zůstala…

Čtverec
omlácené hrany má
jen tak něco nevnímá
občas se však zlobí
že už ho z těch řečí kolem
bolí uchorohy

Tečka
za nešťastnou láskou
za odpovědí, za otázkou
za problémy s milou
za řešení věcí silou
za to že jsme ublížili
za tím co jsme natropili
za pitomci, za debily
za vším co je léčka
tečka
Autor Bean, 10.12.2004
Přečteno 1001x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tos zakončil nějak brzy, ne?

10.06.2007 20:03:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí