Rymovačky I

Rymovačky I

Anotace: co ty na to beane??? :-)

Peču peču kuře
copak za to může,
že všude říkají-
chaso,jezte bílé maso.

Peču peču brambory
za chvilku jsou hotový
ke kuřeti si je dám
lidi,já si pochutnám.

Otevírám láhev vína
věřte není to má vina
že k bílému masíčku
musím si dát skleničku.

Peču peču bublaninu
říkám vám to na rovinu
borůvková je to vím
taky si jí sama sním.

Uvařím si kafíčko
dám si ho jen maličko
dám si ho jen ždibínek
aby měl i tatínek.

A po všem tom hodování
nastane ten čas,
do hospody na pivko
zaskočit si zas.
Autor takova, 12.12.2004
Přečteno 2958x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jé ty se máš, taky mi ochutnat dáš? Hezká básnička.

16.07.2022 19:48:42 | takova

To je dobrý.

16.07.2022 19:29:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí