Smrtka na život je krátká

Smrtka na život je krátká

Anotace: Trocha optimismu do krve depresemi zalitého člověka, uvažujícího jen o smrti a o konci.

Míří na Tě od smrtky kosa?
Tak jí uteč! Vždyť je bosá!

Jak za Tebou by běžela,
ještě třísku by si zadřela.

Ale pozor !
Některé už chytřejší jsou,
ty už i přezůvky nosí sebou.

Když zrovna na takovou trefíš,
nezoufej … na co sebou přece ruce nosíš ?

Nejdřív pravou, pak zas levou,
smrtku zbitou z ringu vlečou.

Ty pokoj budeš mít zas na nějaký čas,
než uslyšíš znovu ten tichý chraptivý hlas.

„Tak jsem zpátky“ řekne hlasem smrti,
Přitom zuby burák drtí.

Pak znovu podívej se na její nohy,
Ať víš zda utéct, či procvičit své bojové vlohy.
Autor Wooh, 14.12.2004
Přečteno 640x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí