Pat a Mat

Pat a Mat

Anotace: Dvojdomek s číslem třináct....

Léta letoucí
vedle sebe bydlí.
Pod kulichem a baretem
mozky kutilů sídlí.

Kamarádi dávní,
nešikovnost oba tlačí.
Co občas jeden neumí
na to druhý stačí.

Nářadí mají spoustu:
hoblík, vrtačka a pilka.
Problémy zvládnou v klidu,
stačí přemýšlení chvilka.

Postavit psí boudu umí,
ačkoliv čtyři levé ruce mají.
Kritici jim vůbec nevadí
po svém všechno dělají.

Nemotornost svoji zvládnou
z malérů se vždy dostanou.
Nic na světě je nerozčílí
i přes potíže spolu zůstanou.

O pochvalu druhých nestojí,
na další práci se vrhnou.
Navzájem po rameni si poklepou,
paže v lokti zalomí a trhnou.

Že ty dva chlapíky někdo nezná,
věřit se mi ani trochu nechce.
Když si na ně vzpomenu,
spoustu věcí vyřeším lehce...
Autor Modrý Adept, 21.12.2004
Přečteno 1862x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí