Školní výlet 6.A a 6.B

Školní výlet 6.A a 6.B

Anotace: Jaké to je,když si 6.A a 6.B vyjedou na školní výlet.

Sbírka: LADYfuny for you

V kozí farmě na Žofíně,
nevládne žádná bohyně.
Ochutnávat sýry zdarma,
jezdí i skupina karma.

Hrádek Světlík,
že je jak pytlík?
To není žádná pravda.
Jezdí tam i námi známí Dan Landa.

120 korun,to je levné
naše plány výletů,zůstanou stále pevné.

6.A ta jede do sloupu
počkejte jak já ho oloupu.
Pan učitel ten bude koukat.
Určitě z doho začne mńoukat.

Pak pojedem do lesa,
a tam bude strašná kosa.
pak uvidíme lesní divadlo,
uděláme si z něj umyvadlo.

Pak půjdem do cukrárny,
a tam budou abří umývárny.
60 korun to není moc,
škoda že tam za ty prachy nemůžem bejt přes noc.
Koupat se jít nemůžem,chtěli po nás pajdu.
Za takový prachy,tam určitě nepojedu.
Autor ona ..., 18.05.2006
Přečteno 446x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To snad rači ani ne... !

18.05.2006 23:36:00 | Sebastian Alex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí