Pro Vlada

Pro Vlada

Anotace: Pro mého kamaráda Vlada, který teď má v Plzni o jednoho kaliče méně.

Platím takhle v hospode
a co nevidím na stole,
leží si tam Vlado
a je zas jak hovado.

Nelením nekoukám
kolem se tam potloukám,
šrajtofli mu beru
a pak na něj s..u.

Prašule mu vybírám
k výčepu pospíchám,
jedno pivo druhé v letu
pak si to už možná pletu,
náhle stůl vyskočil
na ksicht se mi natlačil.

Dále už jen z vyprávění:
Vlado prý už v limbu není,
podíval se na stůl
a zaúpěl "Já vůl".

Pak se bere z poblouznění
a vidí jak tam chrní,
nalitej Krtek,
to je ale zmetek.

Pomalu se k němu šourá
připom kolem okem mžourá,
pak šrajtofli otáčí
hned k výčepu odkvačí.

Prostě pivní byznys frčí
dokud ožralové mlčí,
válejí se na stolech...
pod stoly
na ulici,
v parku,
na chodniku,
u kaldů,
u eskymáků,
u Vlada doma :-)
Autor Stroganov, 25.05.2006
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí