Legenda o Chucku Norrisovi

Legenda o Chucku Norrisovi

Anotace: Tato báseň je v některých místech trochu krvavá, ale to překousnete. PS: Round-house kick je Chuckův nejoblíbenější kop. :)

Kdys v dávných dobách žil,
muž jenž všechny mlátil tak,
že z nich pouze prach zbyl,
byl to mistr Norris, Chuck!

Chucka potkal Steven Seagal;
ze Stevene vyšel válečný ryk,
pak do Chucka marně rukou sekal,
Chuck na něj použil round-house kick.

Ze Stevena zbyly na zemi boty a prach,
Chuck si udělal na noze zářez,
z Norrise mají všichni strach,
on je vždy připraven na další nářez.

Po cestě domů nakopl Jeana Rena,
doma se vyspal na hoře lebek,
později ukroutil hlavu Jackieho Chana,
hned na to vyvraždil celý Québeck.

I přišel Chuck Norris do věznice,
chtěl totiž vysvobodit Vina Diesela,
přec by tam nenechal starého komplice!
Po cestě ven narazili na jednoho fízla.

Ten polda byl známý drsňák Arnie,
Schwarzenegger pěsti tasil,
proti silám Vina a Chucka byl odpor marný!
Chuck ho stejně pěkně zrasil.

Vin a Chuck spolu vládli světu,
zdánlivě odolní vůči všemu,
ale Chuck si časem vzal krásnou Bětu,
manželství vzalo všechen elán jemu!
Autor G.zeus, 30.05.2006
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jůůůj, skvělá:D A skutečná:D Zajímalo by mě, co by vzešlo, kdyby se ze všech těch "hrdinů" udělal jedna osoba...No, to bysme si teda dali...

31.05.2006 13:36:00 | haWranka

Dobré, cha :O)

30.05.2006 23:53:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí