Začátek

Začátek

Anotace: Tuto básničku jsem složila, když mě napadlo, že bych si mohla napsat pár básní do bločku. No nic moc... posuďte sami :)

Prej mám začít skládat básně,
Proč ne? Něco zkusím, jasně!
Pro tatínky, děti, mámy,
můžete číst všichni s námi...

O čem ale budu psát?
Básničky má každý rád...
Hlavně, když se můžem smát,
za břicho se popadat!

Takže něco veselého,
no já nevím, podle mého
někomu uplně stačí,
spoustu věcí, co jsou k pláči,
směje se, ač nemá čemu,
smutnému i veselému...

Copak je to za lidi?
Že se trochu nestydí!
Myslím, že jim spousta lidí,
jejich radost závidí!!!

(darmar)
Autor darmar~2, 09.07.2006
Přečteno 433x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný začátek!;o)

06.04.2008 15:53:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí