Alkoholik

Alkoholik

Anotace: ........Kdo chce pít,neměl by se ženit :-) .....

Do luxusního podniku
přiběhl pán jen v triku.
Hned se hrne ke stolu
chce láhev alkoholu.

Číšník mu však nenalil
jenom oči vyvalil:
Co je to za novoty
kdepak máte kalhoty?

Mám-li býti upřímný
tak jsou doma ve skříni.
Žena je tam schovala
když zákaz sem jít mi dala.

Zamkla všechno-boty,frak
musel jsem jít jenom tak.
Tak se prosím nehněvejte
a panáka mi nalejte...

Nuže dobrá,mohu nalít
máte-li však čím zaplatit?
Ceny tady vyšší máme
na sekyru nedáváme.

Nato se pán zarazil
úsměv na tváři zmrazil.
To je věru těžká věc
nemám tu peníze přec..

Tak nalejte jen maličko
dám vám za to své tričko.
Číšník mu podal skleničku
a natáh ruku po tričku.

Jejda,teď už budu nahý
ještě že je večer vlahý.
Jinak by mi byla zima
a dala se do mě rýma.

Náhle celá rozzuřená
stojí v dveřích jeho žena:
Podívejme chlípníka
jen v trenýrkách a bez trika!

Kde máš triko,tys ho propil?
Doufám,že jsi se neopil!
Jestli budeš takhle pít
tak tě budu muset zbít!

A už táhne muže ven:
počkej,ty dostaneš jen!
Však já ti dám,propít šaty
zaplatíš si je z výplaty!

Za to,že utek od ženy
je teď doma zavřený.
K pití už má vodu jen
pouze s ženou chodí ven..
Autor Marvel13, 11.07.2006
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ha, ha, dobře mu tak, lumpovi:-)

21.07.2006 02:49:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí