Bílá, Žlutá, Modrá, Zelená

Bílá, Žlutá, Modrá, Zelená

Anotace: Taková vtipná báseň, každý kdo je četl se zasmál, zasmějete se i vy.................. Tedy všichni mojí známí, že by tu někdo nerad suchý humor. Ta vtipnost je v ní skrytá, zkuste si to představit.

Sbírka: Jezero marné touhy

Bílou se honosí víla
Žlutou slunce
Modrou ta moje vila
má zlaté punce

Zelený je můj trávník
nedobře ostříhaný
Zahradník je podvodník
vzal si k tomu břitvu na holení

Velká tragédie
kuchařka
je lékařka
Sadař
zas krysař
a doposud v divadle nehrají komedie

Herci prchli
cihly za sebou házeli
Okna mi rozbili
Doteď za ně nezaplatili

Prodal jsem dům
společnosti bum
Chvíli obývala
pak do vzduchu vyhodila

Mě se to netíká
každý přede mnou utíká
jsem teď na ulici
potají nahazuji udici

Jedna peněženka
Jedna divoženka
Dva policisté
Mám to už jisté
Autor Divant Delvare, 25.07.2006
Přečteno 689x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vůbec jsem se nezasmál, verše mi přijdou dost nemotorné, no nevím.Promiň:)

25.07.2006 16:01:00 | had

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí