1.FC Brno

1.FC Brno

Anotace: To jsem jednou zase šel na Brno na ,,fotbal"

Tak jsem si jednou řek,
Zas zajdu na Brno,
Dám si tam párek,
Snad bude plno,
Narvané ochozy,
Leda tak ve snu,
Zmoklé ohozy,
No celkem žasnu,
Stadion na houby,
Nemá to střechu,
A trávník chlouby,
Změní se v řeku,
Fotbal je na nic,
Kdo trefí se do míče,
Můj vztek nemá hranic,
Zas pálí do tyče,
Blíží se poločas,
Výpadek proudu,
Reflektor zhas,
Kontumační prohru,
Balon je v outu,
To zase zahráli,
Odcházím k autu,
To mi však ukradli!
Autor Muta cum liquida, 08.08.2006
Přečteno 417x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mooos heskýý:)

09.08.2006 02:44:00 | Mlha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí