Bolaví palce...

Bolaví palce...

Anotace: Básnička o několika mých známých!!

Havran, vrána, krkavec,
šlápl si mi na palec.
Bolí mě to hrozně moc,
asi ti dám na kokos!

A já ti dám do drni,
až ti brada zadrní.
Potom rvačka veliká
strhne se u Jeníka.

Jeník bude zuřiti
nakope nás do řiti.
a pak půjdem v klidu dál,
jak ten blbej admirál!

Na chodníku namelem si
a svý palce podupem si.
Zavoláme na Vlastu
ten zas sedí u chlastu!

Tak hned vzbudí Davida,
ten zas rychle usíná.
Vojta s čolkem sedí v dešti
Pajas chrápe v Budapešti.

Holky jsou zas na díze
což nám hovno pomůže!
Palečky si zavážeme
a na šókle odcházíme.

Kolotoče odjely
je to všechnoi v prdely...
Autor Kristl, 15.08.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí