Umím toho mnohem víc..

Umím toho mnohem víc..

Anotace: opravdu mám co nabídnout..

Mě nikdo nemá rád
A přitom jsem docela
Fajn
Umím žonglovat
Se třema míčkama,fakt
Rozdělat oheň
Několika způsoby
Sedět strašně dlouho bez
Hnutí
Tvářit se jako debil
taky umím
Nakupovat
Kde si vzpomenu
Zadejchávat skla
Po cestě do školy
Umím
Se chovat ve společnosti
Dvou a více lidí
Umím se umýt
Třeba i ve studené vodě
Luxovat do čista
Malovat srdce
Prstem
Na
Ty zadejchaný skla
Smát se blbejm vtipům
Abych se zavděčil
Trochu se červenat
Když na to přijde
Mlčet
Když ostatní hovoří
Hrozně rychle běhat
Umím
Poznat krásnou dívku
Udělat komín
Vypít víc než 5 piv
Panáka skákat
Než ho smyje déšť
Bejt strašně nesmělej
Pár sprostejch slov
použít ve správnejch
situacích
Jeden hrozně legrační obličej
Taky svedu
Kotrmelec
Po zadu
Písniček pár
Těm dívkám lichotit
Objednat si pití v 5 jazycích
Jazyk vyplazovat
Na autority
Jo a plavat
Na kole taky,nekecám
A Šlapat
Šlapat do kopce
Bez, uf, zadejchání
Umím
přestat v nejlepším
Autor Art Brasi, 23.01.2005
Přečteno 787x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vidíš a já neumím pískat ani na prsty:+)Nádherné přesahy...dlouho bez...hnutí...Umím v nejlepším skončit... nečekaná gradace, která jedním prstem sebere vše...

04.05.2006 10:38:00 | Janele z Liků, zvyků vzlyků...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí