Pro ně

Pro ně

Anotace: jsou to jen věci neživé, ale jsou úža

Pro jednu v potoku
pro druhou na tábor
pro třetí uzmutou
pro čtvrtou bez víka
pro pátou na poklad
pro šestou bez věcí
sedmá je hlavolam
osmá je maličká
pro těch pár věciček
je tahle básnička.
Autor stepy, 28.01.2005
Přečteno 579x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí