Nečekaný náraz

Nečekaný náraz

Anotace: no prostě cizí neštěstí taky něgdy pobaví,tak se zasmějte(mě se to ale nestalo,no vážně):-)

Koulí se pneumatika z kopce.
Já povečeřel skopce.
Zrychluje,pořád se koulí,
dávno mám večeři snězenou.
Střeva se bolestí kroutí,
zřejmě mě ještě dnes proženou.

Pneumatika ležela na zemi,
našel ji uřvaný Adam.
Vletím do lesa,chce se mi.
Kam si tu odskočit,úúúú,kam?!
Třeba tam pod kopec na jehličí,
tam budu ukrytý dobře.
Náhle na kopci kdosi křičí.
Cosi se mi do zad opře.

Dlouhý jak široký ležím tam,
kde jsem si ulevil sám.
Autor stepy, 28.01.2005
Přečteno 572x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí