Pytlíček buráků

Pytlíček buráků

Anotace: :) nehledejte v tom prosím jasnou logiku.Vím proč to píšu, tak jak to píšu :)

Pytlíček buráčků má dvě ručičky,
pytlíček buráků má i dvě nožičky,
pusinku, očička a taky čumáček.
Nelouskat buráky, ať není naháček!

Pytlík buráků je sladké mámení,
že není nablízku, to zlé je znamení.
Zlé je to znamení a v to já se nepletu,
nejez je žádám tě a taky varuju.

Nejíst moc buráky - vždyť žádný nezbude!
Když sníš moc - kdo Ti pak pomůže?
Pytlíček buráků smutně se kouká,
když někdo buráčky bezcitně louská.

Louskané buráky jíst se smí,
někdy i Buráček je sám jí.
buráček se občas tajemně usmívá.
Jen hádej - Copak to znamená?
Autor Inies, 03.10.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty jsi můj buráček,máš malý čumáček.Roztomile hezké.

04.10.2006 12:16:00 | ANT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí