Čumim a co to vidim???

Čumim a co to vidim???

Anotace: ...a co to vidim???

Čmumim, čumim
do blba hledím.
Nevim, nevim,
proč tu takhle sedím.

Zívám, zívám
do blba se dívám.
Co to támhle vidím, kruci!
Mám já snad halucinaci?

Čumim, čumim,
na blba hledím.
Proč na mě čumí?
Proč tam tak sedí?

V tom mi to dojde!
Sedím ve svý boudě,
před svým sklem sedím
do odrazu hledím.
Autor Christien, 07.10.2006
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí