Bijologyje I

Bijologyje I

Anotace: sem byl asik v minulim životě dochtor :))

Sbírka: Rýmovačky

Slinifka

Slinifka břišní
hrozně sliní.. čuně jedno!
eště se tím pyšní..

Ta játra

Produkujem produkujem
alkoholu neholdujem
na enzymy to jsme hrdé
utečem než budem tvrdé

Slepé střevo

Po labužnickém stravomixu
přišla bolest apendixu
ať je to ten nebo ten
slepé střevo
pudeš
ven!

Konečník

Lidi, ty se pěkně uměj
do sytosti nefutrovat
potom přijde řada na mě
konečnáááááá a vystupovat…
Autor Bean, 05.02.2005
Přečteno 822x
Tipy 2
Poslední tipující: jehlaspichlas
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Brzo bude z tebe doktor.

01.09.2009 16:27:00 | jehlaspichlas

Kde máš Idefixe? Idefixi. Asterixi a Obelixi,
nevíte, kde je můj Idefix?
A: Asi ho má Apendix.

10.06.2007 20:13:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí