labužník

labužník

Anotace: taky si určitě občas dáte :-))))

Pozoruji s velkou chutí
když se bůček krásně vrtí,
na talířku s hořčicí,
z dálky krásně vonící.

Začnou se mi sbíhat sliny,
napapat se nejsem líný,
chuť mou neudrží nic,
sním ho kilo,ba i víc.

To vážení chybu nemá,
když je pusa umaštěná,
moje bříško nemá hlad,
a jde plné hezky spát.
Autor adinka, 25.10.2006
Přečteno 586x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám tu situaci... A je fakt dobrá (samozřejmě ta báseň)

26.10.2006 10:51:00 | Gaya

Povedená humoreska :-)

25.10.2006 13:06:00 | Levandule

Příště mohla by být treska.
:-D

25.10.2006 13:06:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí