malý hnědý úkaz

malý hnědý úkaz

Anotace: ani nefim jak mě to napadlo...

Jede v autě, utažený gatě,
v tom cítí strašný tlaky
ve střevech rozjížděj se vlaky.

Okamžitě zastavuje,
z autíčka se tlačí ven,
jeden vlak se rozjel rychle
-pod nohama se točí zem.

Běží-nedaleko je les,
po něm neštěkl by pes,
ukryje se za pařezem,
před skončením nevyleze.

Tlačí, tlačí,
moc toho není,
na svět se mračí.
Zjistil, že nebude toho více,
spokojí se s odvedenou prací,
zdála se býti příliš hnací,
podívá se na svou práci,
pohledem zbloudí na střevíce,
kde zanechal důkaz,
že pracoval pilně,
takový malý hnědý úkaz,
tak kdo je v tomhle na vině???
Autor Christien, 05.11.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)) dobré,,,

05.11.2006 17:39:00 | motyka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí