ZVÍŘETNÍK

ZVÍŘETNÍK

Anotace: aneb Jak se zbavit závislosti...;)))

Je to ale k nevíře!!
Co je TODLE za zvíře...??
Projdeme si pěkně zkrátka,
co dnes vidím za zvířátka:

Nevím, asi chápu stěží-
(v zoologii nebloudím)
-naproti mi chodbou běží
kočka s hrbem velbloudím!

Otřesený z toho rána
chci se začít rekreovat.
Přiletí si modrá vrána,
čenichem mě začne klovat...

Nechci šťourat, v ničem vrtat,
ve všem hledat jinotaj,
ale žába s hubou chrta??
To je trochu silnej čaj!

Procházky prý bystří mozky.
Potkám srnu v negližé,
necourá se rosou bosky-
na kopejtkách PRESTIGE.

Na chalupě rovnou za pec
vklouzla, jen mě viděla
obrovská myš - chobotnatec.
Už jsem zcvoknul docela.

Pak mi ještě usnout nedá
z dneška jedna zvláštní věc-
na krmítku u souseda
křídla čechral jezevec...

To snad ani neni pravý !!
Říkám si, když na předkožce
srdečně mě při tom zdraví
blecha s hlavou nosorožce.

Smutně koukám, vrtím hlavou:
nevím, zda spím, nebo bdím.
Asi jsem to přehnal s trávou,
od zítřka už nehulím !!:o)))
Autor Skywalker, 08.02.2005
Přečteno 2300x
Tipy 14
Poslední tipující: Kyška, Špáďa, šuměnka, Susanna, zabiják, kja-jin-ka, mangie, Šťoura, zzlatý, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (17x)

Komentáře

bylo mi jasný hned
žes brebral brachu trávy
však tenhle styl mě baví
ten ze židle mě zved´:-D

ta je v.ý.b.o.r.n.á!

24.11.2010 03:16:00 | šuměnka

Nevím, co dodat...hi

16.05.2008 14:08:00 | zzlatý

:-).....jo tak takhle se taky občas cítím.......je fakt vtipná

08.04.2008 13:07:00 | Lucie Teru

to je upa skvělý!!!:-D

28.01.2008 18:04:00 | konmilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí