Mrtvý

Mrtvý

Anotace: aneb balada po exhumaci nalezená na vnitřní straně víka nehtem naškrábaná.......

Mrtvý jsem již tři měsíce
ve mě červů statisíce
až v této staré rakvi po matce
dochází mi výhody kremace

nemůžu se dostat ven
nemůžu žít věčný sen
tady-mezi nebem a zemí
červi mé tělo plení

občas některého kousnu v chvost
jediné co mám je zlost
co se sakra podělalo
že mé vědomí zde zůstalo

kde těď je ten bůh ke kterému jsem se modlil
kvůli kterému jsem se v kostele potil
asi se někde ulejvá
do slenice si víno nalejvá

mrtvý jsem už tři roky
červi užrali mi boky
a z pokusu vyhrabat se ven
upadly mi hnijící prsty jen

v mých nohách noru udělal si králík
jak rychle se zajík
když během několika chvil
napíchnutý na mých kostech byl

už chápu proč jsou zombie věčně naprdlé
i vás by činilo lehce zatrpklé
vědění že plísní zbavíte se jen tak
když krysám na nich necháte obrousit zubní plak

není to fér že mrtvé nemá nikdo rád
vždyť si chcou jen trochu hrát
život mrtvého je osamělý a depresivní
asi jako život nočního hlídače krokodýlích líhní

proto na kolenou prosím vás-
mrtvých už se nebojte
a do kolektivu nás zapojte
Autor FialovýKrálíček, 20.11.2006
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: Helena Buchtová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco tomu chybí, ty mrtvolko;) Chtělo by to krapet upravit a jseš ve společnosti hned;)

20.11.2006 19:49:00 | haWranka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí