Píšu, co mě napadne

Píšu, co mě napadne

Anotace: - verše ladné, neladné

Řekli mi, že jsem kráva
- nu, však aspoň jsem zdráva
a nemám strach z kritiky,
(marně znějí výkřiky)
za reakce ráda jsem,
vděčnost nosím za pasem.

Píšu, co mě napadne
- verše ladné, neladné,
a možná že jsem kráva
však tělesně jsem zdráva
psát pořád dál se učím
- nu a občas zabučím.
Autor Julie Park Rock, 22.11.2006
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč stranou? :) ž?

04.03.2007 17:20:00 | Julie Park Rock

Upřímný a ze srdce. Sebekritika je někdy dobrá věc,
avšak city stranou.

02.03.2007 17:38:00 | jehlaspichlas

8)

23.11.2006 18:15:00 | Aro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí