Zhmožděnina sedacího svalu

Zhmožděnina sedacího svalu

Anotace: -

ZHMOŽDĚNINA SEDACÍHO SVALU 

Dýchla na mě nostalgie
sedím, mlčím, tupě koukám
jak mi lehce tuhne šíje
slovo ke slovu já stloukám.

Korpulentní slečně snáz se žije
sic se možná déle myje
sic usíná vedle lednice
když zafouká však...nedrží se tvárnice.
Sic přes krční lalok občas nevidíš jí na líce,
když však dlouho sedí nebolí jí zadnice.

Baštím čoklit
jen tak pro klid
sbírám kalorie
s trochou apatie
sbírám džauly
v skriptech plavu krauly.

Topím se, topím ve studijním žalu
a už je to tady... zhmožděnina sedacího svalu.

Autor zaba.zuzla, 01.11.2011
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Heavy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle báseň mě donutila se zasmát a zpravila mi náladu.Díky.

09.03.2012 22:41:36 | Romeo3769

Není zač...i já děkuji za nahlédnutí :-)

10.03.2012 15:00:07 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí