Relaxační (variace na Tourettův syndrom)

Relaxační (variace na Tourettův syndrom)

Anotace: Velmi explicitní báseň pro potřeby okamžitého uvolnění stresu.

Sbírka: V záblescích

Dospěl jsem k závěru, že všechno je v píči,

živím tu pověru, budoucnost ničím.

V kostech už cítím, že všechno je v řiti

k čertu s tím žitím, radši být zpití.

Nasrat na ostatní - já jsem tu hlavní!

Pravda je konstantní, morálka mravní.

Jebat ty paznechty, prznit ty mrdky

a špínu za nehty příchozí smrtky

utřeme do syflu a kurva do hajzlu totok už se mi nerýmuje,

pizda zasraná!
Autor free.poet, 07.11.2011
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí