Budík

Budík

Anotace: Vietnamská tržnice.

Koupil jsem si budíka,
bez ručiček, netiká
Vietnamec se moc smál,
když si stovku za něj bral

Já byl ale děsně rád,
že nebudu zaspávat
Ale ouha, vážení,
on má displej zkažený

Mrká, bliká, čísla hází,
přesný čas ho nerozhází
Asi mě má tuze rád,
že mě nechá klidně spát

Naštval jsem se právě dnes,
Vietnamci zpět ho nes
Můj úspěch byl ale malý,
všichni stejně vypadají

Každý říkal tobrá véc,
to byt jiná Vietnamec
Tak jsem stovku oželil,
starý budík vybalil

Je to budík od babičky,
s kováři a andělíčky
Ač vrcholem nevkusu,
lepší než ty z bambusu
Autor Psavec, 18.12.2006
Přečteno 706x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK, Chancer
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hahah, výborný :D :-))

05.03.2024 22:10:06 | Tóny duše

:-D není nad české ručičky, co vytvořily i nevkusné budíčky.

21.04.2020 16:51:48 | jenommarie

Svatá pravda. Hlavně, že to bereš s humorem.

18.12.2006 22:10:00 | Terakota

:-))))
Zvlášt tohle semi líbilo :

Každý říkal tobrá véc,
to byt jiná Vietnamec

18.12.2006 15:16:00 | Skrat

Dobrý. Zasmála jsem se

18.12.2006 07:32:00 | retrivr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí