Dárek z nejkrásnějších

Dárek z nejkrásnějších

Anotace: To bude nadílka!

Sbírka: Převážně nevážně

Všude už zhasli,městečko spí
jen vedle v ulici,tam kdosi bdí,
peče snad koláčky,bábovku,cukroví
kdo stojí na venku,ten se nic nedoví.

Potichu nahlédnu,vzlétnu až k oknu
odhrnu záclonu-já se snad zcvoknu,
sedí tam má milá,v té noční době
šije tam výbavu,pro malé robě.

To budou Vánoce,drbu si hlavu
snad nejsi má milá,zas v jiném stavu?

Co řeknou lidi,co řeknou vnoučata
-babička s dědečkem,budou mít trojčata!
Autor Sebastian Alex, 18.12.2006
Přečteno 637x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Páne jo, a hned tři? :))

23.12.2006 14:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí