Tohle je život....

Tohle je život....

Anotace: Pro bráchu :P :D :D :D (Do básniček se to nehodilo)

Chtěl bych ti povídat pohádku,
ale učili mě, abych nelhal.
Pes možná přeskočil hromádku,
však upadl,
a se zlomenou nohou navždy kulhal.

Princ Růženku možná probudil,
však fackou,
jí k tomu výkonu povzbudil.

Jeníček s Mařenkou opravdu utekli hrobníku z lopaty,
však sociálka,
kvůli jejich vztahu šlapala jim na paty.

Maruška také za 12 měsíčky chodila,
však důvěrnosti,
po lednu a září jenom loudila.

Koblížek dokonce i z konfliktu s liškou vybruslil,
však pýchou,
se svojí vlastní jahodovou marmeládou udusil.

Pták ohnivák skutečně zpíval lahodně,
však neví se,
že jeho zpěv vyvolával povodně.

Pes s kočičkou do dortu i něco zeleného přidali,
však i přes halucinace,
věšení prádla jen tak nevzdali.

Zlatovláska svým vlasům konkurenci najít nemohla,
však tají,
že jí k tomu barva od Pallete pomohla.

A teď už krásně spinkej,
hlavně se zas ze Sněhurky nepoblinkej!
Autor chroust17, 19.12.2006
Přečteno 516x
Tipy 2
Poslední tipující: Koskenkorva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ten konec je nejlepší. Skvěle jsem se pobavila.

23.12.2006 22:16:00 | Terakota

NO.... do basniček se to hodilo mnohem víc než sem.

23.12.2006 00:13:00 | Silurus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí