Viagra

Viagra

Anotace: Něco pro starší pány.

Mládí už mi dalo vale,
dívky ale lákají mě stále
Tělo mé se však sexu leklo,
co dřív tvrdé, nyní změklo

Krutá je to pro mě rána,
nechci žíti jako mnich
U lékárny stojím z rána,
pro pár prášků modravých

Věda dneska dělá divy,
Viagra mi pomůže
Měkké už je opět tvrdé,
s ní jsem opět za muže

Díky tobě modrý prášku,
že ty jsi mi radost dal
Bez sexu a tvé pomoci,
můj život by za prd stál
Autor Psavec, 20.12.2006
Přečteno 687x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Modré jako nebe..no tak šup do tebe.:-D
Tyhle žertovně sexulky jsou pěkně k pobavení. Usmívám se

21.04.2020 16:57:58 | jenommarie

*:)

16.12.2010 20:02:00 | PIPSQUEAK

Hurá, ještěže ji máme. Básnička optimistická.

23.12.2006 08:02:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí