Ráno

Ráno

Anotace: blbinka... :-))

Nový den svítáním začíná,
na budíku bliká čtvrtá hodina.
Hnusným bzzz si na mě troufá
že z postele se vyhrabu doufá.

Cukrem kávu slazenou,
housku máslem mazanou.
Pochutiny tyto pojídám,
pro sebe si povídám.

Dobré chuti dávám si přání,
že sám jsem je jen zdání.
Rodina totiž pořád spí
v říši snů ještě každý dlí.

Je víkend a času dost mají
pár veršíků rádi si dají.
Jen já opět do práce musím
na živobytí jim vydělat zkusím.

Bulvárním tiskem se probírám,
čas nutný k odchodu nehlídám.
Na nádraží sprintem zase zdrhnu
osobní rekord určitě trhnu.

Červík malý v hlavě ale hlodá
pohled na kalendář mi klidu dodá.
Nohy na židli si v pohodě dám,
já úplně zapomněl že dovolenou mám...
Autor Modrý Adept, 20.02.2005
Přečteno 650x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí