Šílená pohádka

Šílená pohádka

Anotace: Klasika trochu jinak... Připadá mi to hodně zajímavé a hustééé, tak čtěte a pište komentáře!=)

Bylo nebylo....

Karkulka v lese, celá se třese,
bojí se vlkodlaka a košík nese,
potká tu partu sedmi trpaslíků,
Šmudla je zasnouben, takže má velkou kliku,
bere si princeznu se zlatou hvězdou na čele,
leze za ní po žebříku přímo až do postele.
Karkulka blahopřeje no a jde dál,
v tom potká Rumcajse, no copak by si přál?

Bylo nebylo....

A jdeme na palouček, je tam lesních žínek rej,
disdžokeji Bob a Bobek lesní párty rozjížděj,
Ája přišla s Fíkem, tak je jako telepes,
Hejkal tančí se Sněhurkou,
jančí, tančí celý les,
Ježibaba načančaná, jsou tu príma kanci,
omdlela když Qasimodo vyzval babu k tanci.
Všichni byli strašně ready,
všechno mělo pointu,
Rákosníček z rákosí už prodal mnoho jointů.

Bylo nebylo....

To byste lidi nevěřili,
jak písně všechny svedou,
Karkulka a vlkodlak spolu superbreaky jedou,
Šípková Růženka, Sandokan i ta zlá kmotra,
Rumburak je zaskočen tancem Harryho Pottera.
Spiderman a Mája dělaj hopsa vedle lípy,
čím se objevily rychle Rychlé šípy,
Popelka se zavřela s Jonatánem do stanu,
je to tady prostě crazy, doufám, že maj ochranu.
Autor Rhiannon, 31.12.2006
Přečteno 776x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Většinou mě neberou básně z tohodle soudku,ale opravdu mě to pobavilo :D ...

31.12.2006 23:27:00 | Dilla

božííííí !!!

31.12.2006 22:44:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí